Дисклеймер/застереження Інвестиційного веб-сайту

Власником авторських прав на веб-сайт https://torwellgroup.com/ (надалі – “веб-сайт” або “сайт”  ) є ТОРВЕЛЛ ЛІМІТЕД (надалі – “Власник” або Торвел). Власник веб-сайту має всі інтелектуальні права на веб-сайт та використовує ці права на свій розсуд, вільно змінює, додає та видаляє будь-яку інформацію/матеріали, а також дизайн, надає доступ або обмежує такий доступ та здійснює інші відповідні права. 

Ексклюзивні права на інформаційні матеріали, логотипи, товарні знаки, програмне забезпечення, бази даних, графіку та дизайн веб-сайту (надалі – “Контент”) належать Торвел. У випадку, якщо будь-які ексклюзивні та інші інтелектуальні права на матеріали, розміщені на веб-сайті, належать іншим правовласникам, Торвел отримав згоду від відповідних сторін на розміщення частини Контенту на веб-сайті. Торвел не несе відповідальності за точність інформації, наданої третіми особами.

Весь Контент на цьому веб-сайті призначений виключно для інформаційних цілей загального характеру і не враховує жодних обставин будь-якої конкретної фізичної або юридичної особи і в жодному разі не є публічною офертою. Не тлумачте будь-яку таку інформацію або матеріали як юридичні, податкові, інвестиційні, фінансові, професійні або будь-які інші поради. Перед прийняттям рішення про інвестування потенційні інвестори повинні розглянути відповідність інформації з урахуванням своїх власних цілей, фінансового або податкового стану та потреб і, за необхідності, звернутися до фінансового консультанта, юриста, бухгалтера або іншого професійного консультанта.

Контент нашого сайту не представляє собою або не становить будь-якого нав’язування послуг, заохочення, рекомендації, підтримки або пропозиції від Торвелу або будь-якого постачальника послуг третьої сторони щодо купівлі або продажу цінних паперів, товарів, цифрових активів або будь-яких фінансових інструментів. Ніщо на нашому сайті не становить професійної і/або фінансової консультації, а також будь-яка інформація, знайдена на цьому сайті, не складає вичерпного або повного викладу обговорюваних питань. Торвел не має фідуціарних зобов’язань у зв’язку з використанням будь-якою особою цього сайту та його вмісту.

Контент може містити технічні неточності та помилки. Торвел докладає максимум зусиль, щоб Контент був якомога більш точним, повним, надійним та актуальним. Будь-яка інформація, матеріали, заяви та/або дані, викладені тут, можуть змінюватися в будь-який час без попередження, і, отже, не слід покладатися на об’єктивність, точність, повноту або правильність будь-якої інформації та матеріалів, що містяться на цьому сайті.

Ви самі несете виключну відповідальність за оцінку всіх переваг і ризиків, які можуть бути пов’язані з будь-яким використанням будь-якої інформації або матеріалу на сайті або прийняття будь-якого висновку на основі інформації та вмісту, що міститься на сайті. У разі використання сайту ви погоджуєтесь не вважати Торвел, його афілійовані особи або будь-якого постачальника послуг третьої сторони відповідальними за будь-яку можливу претензію про збитки, що виникають в результаті будь-яких рішень, які ви можливо прийняли на основі інформації або вмісту, доступного вам на сайті. У будь-якому випадку Торвел та/або його співробітники, консультанти та представники не несуть відповідальності за будь-які збитки або шкоду, що виникають або понесені внаслідок будь-якого використання або покладання на цей сайт, його вміст або будь-що інше, пов’язане з цим.

Існують ризики, пов’язані з інвестуванням у цінні папери, товари та нерухомість, включаючи ризик втрати.

Ніщо на цьому веб-сайті не повинно розглядатися як пропозиція або запрошення або пропозиція цінних паперів на підписку, купівлю або продаж в будь-якій юрисдикції. Будь-яке рішення про придбання будь-яких активів повинно прийматися на підставі окремого документа-пропозиції.

Для кращого надання вам інформації, Торвел може надавати гіперпосилання на веб-сайти, що експлуатуються третіми сторонами, або знімки інформації, надані або походять від третіх сторін. Обираючи ці гіперпосилання, ви більше не перебуваєте на веб-сайті Торвел. Оскільки Торвел не має контролю над такими сайтами або вмістом, Торвел не несе відповідальності за доступність таких зовнішніх сайтів або їх вміст. Торвел не приймає, не підтримує та не несе відповідальності за будь-які такі сайти або вміст, включаючи рекламу, продукти чи інші матеріали, на або доступні через сайти або ресурси таких третіх сторін. Інші веб-сайти можуть надавати посилання на наш сайт та/або вміст з нашою попередньою згодою або без неї. Торвел не підтримує жодні такі сайти і не несе відповідальності за будь-які посилання з цих сайтів на наш сайт і вміст, або за будь-який вміст, рекламу, продукти чи інші матеріали, доступні на або через такі інші сайти, або будь-які втрати чи шкоди, понесені в зв’язку з цим. Торвел може, на власний розсуд, блокувати посилання на сайт і вміст без будь-якого попереднього повідомлення. 

Торвел не надає жодних заяв, гарантій або оцінок того, що результати, що містяться в Контенті і описані як прогнозні, будуть досягнуті.

Користувачі сайту не мають права використовувати Контент будь-яким чином, повністю чи частково, у відтворенні, поширенні, трансляції/кабельному мовленні, перекладі, обробці, практичній реалізації або зробити доступним для загального користування Контент без попередньої письмової згоди Торвел.